Nutriční hodnoty (Kukuřičný salát s vejci a Roquefortem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 419 kJ / 2 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,20 g |
Tuky | 118,24 g |
– nasycené | 27,43 g |
– nenasycené | 74,25 g |
–– mononenasycené | 33,00 g |
–– polynenasycené | 41,25 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 6,19 g |
Sacharidy | 380,90 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 500 g |
4 4 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g Roquefortu (nebo jiný sýr s modrou plísní) | ||
4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy (cca) | Šťáva z citrónu | 15 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
1 hrst 1 hrst nakrájené pažitky (lahůdkové cibulky) | Pažitka čerstvá |