Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kukuřičný salát s vejci a Roquefortem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 419 kJ /
2 968 kcal
Bílkoviny85,12 g
– z toho živočišné bílkoviny38,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,20 g
Tuky118,24 g
– nasycené27,43 g
– nenasycené74,25 g
–– mononenasycené33,00 g
–– polynenasycené41,25 g
––– omega 31,36 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 1,11 g
Sůl6,19 g
Sacharidy380,90 g
– cukry6,60 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mražené kukuřice Kukuřice mražená 500 g
4 4 vejce uvařená na tvrdo Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g Roquefortu (nebo jiný sýr s modrou plísní)
4 lžíce 4 lžíce majonézy Majonéza 60 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy (cca) Šťáva z citrónu 15 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
hořčice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
1 hrst 1 hrst nakrájené pažitky (lahůdkové cibulky) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.