Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pštrosí vejce a kaše s karamelizovanou cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 858 kJ /
2 117 kcal
Bílkoviny150,32 g
– z toho živočišné bílkoviny147,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,12 g
Tuky141,68 g
– nasycené42,08 g
– nenasycené75,71 g
–– mononenasycené59,28 g
–– polynenasycené16,43 g
––– omega 30,62 g
Vláknina9,52 g
Cholesterol 2,44 g
Sodík 949 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy57,82 g
– cukry14,78 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce natvrdo Vejce slepičí 280 g
500 g 500 g mletého masa (směs hovězí a vepřové) Vepřový ořez 500 g
2 lžíce 2 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
rostlinný olej na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
1 1 kg brambor oškrábaných a nakrájených na kostky Brambor zimní 50 g
2 2 cibule oloupané a nakrájené na kolečka Cibule čerstvá 140 g
olivový olej Olej olivový
větší hrudka másla Máslo kravské
pár snítek snítek rozmarýnu Rozmarýn sušený
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.