Nutriční hodnoty (Zapékaná kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 231 kJ / 772 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 77,56 g |
| – nasycené | 45,82 g |
| – nenasycené | 27,50 g |
| –– mononenasycené | 22,80 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 159 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapusta (případně růžičková kapusta) | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| případně vegeta | Kořenící směs sypká |