Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třikrát zavařování hub)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie317 kJ /
76 kcal
Bílkoviny1,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky0,25 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy15,45 g
– cukry6,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
směs různých hub (jakékoliv množství) Hřib čerstvý
sůl Sůl mořská
40 40 hlaviček václavek (nebo růžovek či hlívy ústřičné) Václavka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce gulášového koření Koření Argentina 30 g
houby Hřib čerstvý
1-2 1-2 větší cibule Cibule čerstvá 105 g
několik několik syrových okurek nakládaček Okurka polní zavařená
olivy Olivy čerstvé zralé
citr. kůra Citronová kúra čerstvá
kmín Kmín
tymián Tymián sušený
a hotový oblíbený lák na okurky Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.