Nutriční hodnoty (Třikrát zavařování hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 317 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 15,45 g |
| – cukry | 6,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| směs různých hub (jakékoliv množství) | Hřib čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 40 40 hlaviček václavek (nebo růžovek či hlívy ústřičné) | Václavka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 30 g |
| houby | Hřib čerstvý | |
| 1-2 1-2 větší cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| několik několik syrových okurek nakládaček | Okurka polní zavařená | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| citr. kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| kmín | Kmín | |
| tymián | Tymián sušený | |
| a hotový oblíbený lák na okurky | Okurka salátová čerstvá | |