Nutriční hodnoty (Třikrát zavařování hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 317 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,25 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 15,45 g |
– cukry | 6,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
směs různých hub (jakékoliv množství) | Hřib čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
40 40 hlaviček václavek (nebo růžovek či hlívy ústřičné) | Václavka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 30 g |
houby | Hřib čerstvý | |
1-2 1-2 větší cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
několik několik syrových okurek nakládaček | Okurka polní zavařená | |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
citr. kůra | Citronová kúra čerstvá | |
kmín | Kmín | |
tymián | Tymián sušený | |
a hotový oblíbený lák na okurky | Okurka salátová čerstvá | |