Nutriční hodnoty (Hovězí guláš na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 100,53 g |
– nasycené | 49,21 g |
– nenasycené | 49,03 g |
–– mononenasycené | 40,90 g |
–– polynenasycené | 8,13 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 17,01 g |
Cholesterol | 454 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 38,45 g |
– cukry | 14,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 800 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků utřeného česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
cca 750 ml 750 ml vývaru z kostí | Vývar hovězí | 750 ml |
2-3 krajíce 2-3 krajíce staršího chleba bez kůrky | Chléb pšeničný kváskový | |
2 2 plné lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1 1 velká lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 2 čtverečky kvalitní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | |
čerstvá feferonka (podle chuti) | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |