Nutriční hodnoty (Španělský rendlík s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 282 kJ / 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,12 g |
| Tuky | 10,16 g |
| – nasycené | 2,33 g |
| – nenasycené | 5,01 g |
| –– mononenasycené | 4,05 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 24,03 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,77 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 109,26 g |
| – cukry | 26,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čerstvých nebo mražených fazolek | ||
| 1-2 1-2 barevné papriky (červená, žlutá) nejlépe silnostěnné | Paprika červená čerstvá | 225 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl a pepř případně další koření, vše podle chuti | Pepř černý | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 200 g 200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
| olej | Olej řepkový | |
| asi 100 g 100 g čerstvých nebo mražených fazolek | ||
| ½ červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| cca 80 g 80 g brambor | Brambor zimní | 80 g |
| vývar (třeba z kostí) | Vývar hovězí | |
| ½ cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| malý stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| 50 50 – 100 g uzeného masa (nebo jiné uzeniny) | Vepřová plec uzená | |
| olej | Olej řepkový |