Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec v zeleninové omáčce z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie16 769 kJ /
4 008 kcal
Bílkoviny263,78 g
– z toho živočišné bílkoviny257,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,78 g
Tuky297,62 g
– nasycené125,82 g
– nenasycené152,92 g
–– mononenasycené126,98 g
–– polynenasycené25,95 g
––– omega 33,56 g
Vláknina20,26 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 4,12 g
Sůl9,90 g
Sacharidy61,30 g
– cukry40,60 g
––– laktóza15,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,2 kg 1,2 kg vepřové plece Vepřová plec 1200.0000476837158 g
200 g 200 g špeku Špek 200 g
400 g 400 g 12% smetany na vaření (2 kelímky) Smetana kravská sladká 12% 400 ml
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 velké mrkve Mrkev čerstvá 150 g
3 3 velká rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1/4 1/4 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
1 lžíce 1 lžíce provensálského koření Provensálské koření 15 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.