Nutriční hodnoty (Vepřová plec v zeleninové omáčce z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 16 769 kJ / 4 008 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 263,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 257,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,78 g |
| Tuky | 297,62 g |
| – nasycené | 125,82 g |
| – nenasycené | 152,92 g |
| –– mononenasycené | 126,98 g |
| –– polynenasycené | 25,95 g |
| ––– omega 3 | 3,56 g |
| Vláknina | 20,26 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 4,12 g |
| Sůl | 9,90 g |
| Sacharidy | 61,30 g |
| – cukry | 40,60 g |
| ––– laktóza | 15,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,2 kg 1,2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1200.0000476837158 g |
| 200 g 200 g špeku | Špek | 200 g |
| 400 g 400 g 12% smetany na vaření (2 kelímky) | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 3 3 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1/4 1/4 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce provensálského koření | Provensálské koření | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská |