Nutriční hodnoty (Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 030 kJ / 3 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 158,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,70 g |
| Tuky | 219,60 g |
| – nasycené | 99,83 g |
| – nenasycené | 110,31 g |
| –– mononenasycené | 78,52 g |
| –– polynenasycené | 31,79 g |
| ––– omega 3 | 5,10 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 703 mg |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 47,60 g |
| – cukry | 23,30 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g kančí plece | Kanec plec | 800 g |
| 250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 400 g 400 g celeru | Celer bulva čerstvá | 400 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 350 ml 350 ml červeného vína | Víno červené suché | 350 ml |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |