Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 030 kJ /
3 114 kcal
Bílkoviny168,75 g
– z toho živočišné bílkoviny158,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,70 g
Tuky219,60 g
– nasycené99,83 g
– nenasycené110,31 g
–– mononenasycené78,52 g
–– polynenasycené31,79 g
––– omega 35,10 g
Vláknina38,00 g
Cholesterol 703 mg
Sodík 820 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy47,60 g
– cukry23,30 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kančí plece Kanec plec 800 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
400 g 400 g celeru Celer bulva čerstvá 400 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
350 ml 350 ml červeného vína Víno červené suché 350 ml
150 ml 150 ml vývaru Vývar hovězí 150 ml
1 lžíce 1 lžíce granulovaného česneku Česnek sušený 15 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.