Nutriční hodnoty (Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 030 kJ / 3 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 158,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,70 g |
Tuky | 219,60 g |
– nasycené | 99,83 g |
– nenasycené | 110,31 g |
–– mononenasycené | 78,52 g |
–– polynenasycené | 31,79 g |
––– omega 3 | 5,10 g |
Vláknina | 38,00 g |
Cholesterol | 703 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 47,60 g |
– cukry | 23,30 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kančí plece | Kanec plec | 800 g |
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
400 g 400 g celeru | Celer bulva čerstvá | 400 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
350 ml 350 ml červeného vína | Víno červené suché | 350 ml |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |