Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso po labužnicku (s žampionovou omáčkou))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 060 kJ /
731 kcal
Bílkoviny10,51 g
– z toho živočišné bílkoviny2,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,90 g
Tuky55,36 g
– nasycené36,38 g
– nenasycené17,46 g
–– mononenasycené15,86 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,39 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 177 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy26,04 g
– cukry14,34 g
––– laktóza3,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí řízky Kuře prso
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 dl 1 dl smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
olej Olej řepkový
kari Kari
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.