Nutriční hodnoty (Kuřecí maso po labužnicku (s žampionovou omáčkou))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 060 kJ / 731 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
| Tuky | 55,36 g |
| – nasycené | 36,38 g |
| – nenasycené | 17,46 g |
| –– mononenasycené | 15,86 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 177 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 26,04 g |
| – cukry | 14,34 g |
| ––– laktóza | 3,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 dl 1 dl smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská |