Nutriční hodnoty (Kuřecí maso po labužnicku (s žampionovou omáčkou))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 060 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 55,36 g |
– nasycené | 36,38 g |
– nenasycené | 17,46 g |
–– mononenasycené | 15,86 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 26,04 g |
– cukry | 14,34 g |
––– laktóza | 3,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 dl 1 dl smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
olej | Olej řepkový | |
kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská |