Nutriční hodnoty (Pečené houbové kuře s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 377 kJ / 90 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,87 g |
| Tuky | 1,11 g |
| – nasycené | 0,65 g |
| – nenasycené | 0,40 g |
| –– mononenasycené | 0,29 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,61 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,76 g |
| – cukry | 4,84 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| menší brambory pro 4 osoby | Brambor zimní | |
| cca 300 g 300 g čerstvých hub- pokrájené, spařené, scezené | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 plnější lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
| bylinky dle chuti: tymián, rozmarýn, majoránka... | Petržel nať čerstvá |