Nutriční hodnoty (Africký sumeček se směsí cherry rajčátek a fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 306 kJ / 4 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 120,00 g |
| Tuky | 85,90 g |
| – nasycené | 34,16 g |
| – nenasycené | 46,44 g |
| –– mononenasycené | 33,42 g |
| –– polynenasycené | 13,02 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 480,00 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 480,44 g |
| – cukry | 456,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g sumečka filety bez kůže | ||
| 400 400 g konzerva cherry rajčátek | Rajčata cherry | 12000 g |
| malá bulva bulva čerstvého fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušená bazalka a | Bazalka sušená | |
| oregano dle chuti | Oregano sušené | |
| pár lístků lístků čerstvé bazalky nebo petrželky | Bazalka čerstvá | |
| snítka snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| trošku trošku hladké mouky na poprášení ryby | Mouka pšeničná hladká |