Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 338 kJ /
798 kcal
Bílkoviny99,13 g
– z toho živočišné bílkoviny95,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,63 g
Tuky31,86 g
– nasycené17,73 g
– nenasycené12,39 g
–– mononenasycené8,46 g
–– polynenasycené3,93 g
––– omega 30,78 g
Vláknina8,35 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,28 g
Sacharidy25,37 g
– cukry14,94 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích řízků Kuře prso 300 g
máslo (nebo olej) Máslo kravské
50 g 50 g pršutu (nebo schwarzwaldské šunky) Pršut 50 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
50 g 50 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 50 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
100 g 100 g mladé cukety (baby) Cuketa čerstvá 100 g
sůl Sůl mořská
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 troška muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
200 g 200 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.