Nutriční hodnoty (Plzeňské rozpeky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 854 kJ / 4 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 119,50 g |
| Tuky | 62,30 g |
| – nasycené | 14,65 g |
| – nenasycené | 42,95 g |
| –– mononenasycené | 23,09 g |
| –– polynenasycené | 19,86 g |
| ––– omega 3 | 1,70 g |
| Vláknina | 32,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 731,20 g |
| – cukry | 50,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
| 70 g 70 g tuku | Margarín | 70 g |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 500 ml 500 ml vlažné vody (mléka) | Voda | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská |