Nutriční hodnoty (Hořící guláš Atilla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 319 kJ / 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,51 g |
| Tuky | 46,15 g |
| – nasycené | 22,05 g |
| – nenasycené | 23,46 g |
| –– mononenasycené | 18,49 g |
| –– polynenasycené | 4,98 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,20 g |
| – cukry | 17,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (nebo kuřecí stehenní řízky) | Kuře | |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 6 6 žampiónů | Žampion čerstvý | |
| malá sklenka sklenka pálenky (meruňkovice, vodka aj.) | Slivovice |