Nutriční hodnoty (Hořící guláš Atilla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 319 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,51 g |
Tuky | 46,15 g |
– nasycené | 22,05 g |
– nenasycené | 23,46 g |
–– mononenasycené | 18,49 g |
–– polynenasycené | 4,98 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,20 g |
– cukry | 17,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře (nebo kuřecí stehenní řízky) | Kuře | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
vývar | Vývar hovězí | |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
6 6 žampiónů | Žampion čerstvý | |
malá sklenka sklenka pálenky (meruňkovice, vodka aj.) | Slivovice |