Nutriční hodnoty (Jablečné pesto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 650 kJ / 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,40 g |
| – cukry | 28,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 velká hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
| ½ h rnku rnku ořechů | Vlašské ořechy | |
| 2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
| ¼ h rnku rnku olivového oleje | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| plátky plátky jablek | Jablko čerstvé |