Nutriční hodnoty (Dušená vepřová líčka s vejcem a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 742 kJ / 655 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 52,49 g |
| – nasycené | 22,82 g |
| – nenasycené | 24,78 g |
| –– mononenasycené | 18,32 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 545 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 17,33 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 vepřová líčka (podle velikosti) | Vepřová líčka | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3-4 3-4 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 2 tenké plátky špeku | Špek | |
| pepř, sůl | Sůl mořská | |
| 1 l 1 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| lžička lžička solamylu | Bramborový škrob |