Nutriční hodnoty (Marinovaný zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 409 kJ / 1 293 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,14 g |
| Tuky | 77,46 g |
| – nasycené | 5,81 g |
| – nenasycené | 68,26 g |
| –– mononenasycené | 47,49 g |
| –– polynenasycené | 20,77 g |
| ––– omega 3 | 6,15 g |
| Vláknina | 33,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,33 g |
| Sůl | 15,40 g |
| Sacharidy | 113,70 g |
| – cukry | 78,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 75 ml 75 ml oleje olivového | Olej řepkový | 75 ml |
| 75 ml 75 ml vinného octa | Ocet vinný bílý | 75 ml |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3-5 kuliček 3-5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |