Nutriční hodnoty (Bůčkový pikantní guláš s gnocchi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 211 kJ / 3 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,42 g |
Tuky | 301,17 g |
– nasycené | 77,92 g |
– nenasycené | 159,59 g |
–– mononenasycené | 129,51 g |
–– polynenasycené | 30,08 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 25,85 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 96,95 g |
– cukry | 75,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku (i s kůží) | Vepřový bok | 1000 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 chilli červená paprička | Chilli paprička sušená | |
500 ml 500 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
2 ČL 2 ČL mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
5 PL 5 PL rajského protlaku | Protlak rajčatový | 75 g |
1 PL 1 PL drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
1 ČL 1 ČL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
1 ČL 1 ČL worcesteru | Worcestrová omáčka | 10 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |