Nutriční hodnoty (Salát z celerů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 993 kJ / 2 628 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,20 g |
| Tuky | 25,71 g |
| – nasycené | 14,43 g |
| – nenasycené | 10,18 g |
| –– mononenasycené | 7,90 g |
| –– polynenasycené | 2,28 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 67,20 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 4,83 g |
| Sacharidy | 211,79 g |
| – cukry | 145,97 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva marinovaného celeru (0,33 l) | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 středně velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 150 g 150 g žlutého sýra (gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 150 g 150 g rozinek | Rozinky | 150 g |
| 1 1 velký pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 3 3 zoubky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| majonéza z jednoho vajíčka nebo koupená - 100 ml | Majonéza | |
| 0,5 l 0,5 l tuzemského rumu | Rum | 500 ml |