Nutriční hodnoty (Salát z celerů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 993 kJ / 2 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,20 g |
Tuky | 25,71 g |
– nasycené | 14,43 g |
– nenasycené | 10,18 g |
–– mononenasycené | 7,90 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 67,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,83 g |
Sacharidy | 211,79 g |
– cukry | 145,97 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva marinovaného celeru (0,33 l) | Celer bulva čerstvá | |
1 1 středně velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
150 g 150 g žlutého sýra (gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
150 g 150 g rozinek | Rozinky | 150 g |
1 1 velký pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
3 3 zoubky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
majonéza z jednoho vajíčka nebo koupená - 100 ml | Majonéza | |
0,5 l 0,5 l tuzemského rumu | Rum | 500 ml |