Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z celerů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 993 kJ /
2 628 kcal
Bílkoviny58,95 g
– z toho živočišné bílkoviny33,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,20 g
Tuky25,71 g
– nasycené14,43 g
– nenasycené10,18 g
–– mononenasycené7,90 g
–– polynenasycené2,28 g
––– omega 30,08 g
Vláknina67,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,06 g
Sůl4,83 g
Sacharidy211,79 g
– cukry145,97 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva marinovaného celeru (0,33 l) Celer bulva čerstvá
1 1 středně velký celer Celer bulva čerstvá 540 g
150 g 150 g žlutého sýra (gouda) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
150 g 150 g rozinek Rozinky 150 g
1 1 velký pomeranč Pomeranč čerstvý
3 3 zoubky česneku Česnek čerstvý 210 g
majonéza z jednoho vajíčka nebo koupená - 100 ml Majonéza
0,5 l 0,5 l tuzemského rumu Rum 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.