Nutriční hodnoty (Jemná koprová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 215 kJ / 530 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 23,72 g |
| – nasycené | 8,96 g |
| – nenasycené | 10,04 g |
| –– mononenasycené | 7,88 g |
| –– polynenasycené | 2,16 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 3,25 g |
| Cholesterol | 542 mg |
| Sodík | 732 mg |
| Sůl | 1,73 g |
| Sacharidy | 41,06 g |
| – cukry | 20,64 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vejce vařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| kmín, sůl | Sůl mořská | |
| ovesné vločky jemné dle potřeby | Vločky ovesné | |
| 400 ml 400 ml mléka (nebo smetany, bílého jogurtu) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |