Nutriční hodnoty (Hanácký salát s majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 666 kJ / 2 788 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,95 g |
| Tuky | 300,25 g |
| – nasycené | 37,58 g |
| – nenasycené | 236,33 g |
| –– mononenasycené | 67,54 g |
| –– polynenasycené | 168,79 g |
| ––– omega 3 | 3,75 g |
| Vláknina | 6,21 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 11,19 g |
| – cukry | 7,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 velká sklenice 1 velká sklenice sterilovaného červeného zelí | Zelí červené sterilované | |
| 1 1 malá sklenice sterilované červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1-2 1-2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 103.5 g |
| 350-400 g 350-400 g majonézy | Majonéza | 375 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |