Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco na pivu a sušených houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 455 kJ / 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,86 g |
| Tuky | 0,08 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,30 g |
| – cukry | 8,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kousky telecí nožičky s kostí uprostřed - ossobuca | Kost hovězí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 hrsti 3 hrsti sušených lesních hub | Hřib čerstvý | |
| 200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| máslo | Máslo kravské | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |