Nutriční hodnoty (Kerblíkouka z Krkonoš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 713 kJ / 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 33,30 g |
| – nasycené | 21,33 g |
| – nenasycené | 10,79 g |
| –– mononenasycené | 9,74 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 20,46 g |
| – cukry | 6,86 g |
| ––– laktóza | 5,86 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| hovězí vývar (podle potřeby) | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 1 1 hrst lístků kerblíku | Kerblík nať čerstvá |