Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s majolkou/jogurtem a krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 15 354 kJ / 3 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 301,03 g |
| – nasycené | 67,45 g |
| – nenasycené | 201,38 g |
| –– mononenasycené | 70,73 g |
| –– polynenasycené | 130,65 g |
| ––– omega 3 | 2,87 g |
| Vláknina | 17,25 g |
| Cholesterol | 2,30 g |
| Sodík | 5,21 g |
| Sůl | 12,54 g |
| Sacharidy | 83,72 g |
| – cukry | 56,67 g |
| ––– laktóza | 5,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 250 g 250 g kabanosu | Párek vepřový | 250 g |
| 6 6 vajíček | Vejce slepičí | 420 g |
| 200 g 200 g koktejlových krevet | Krevety loupané | 200 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 250 ml 250 ml majolky | Majonéza | 250 g |
| 125 ml 125 ml bílého jogurtu bez laktózy | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml |
| citron | Citrón čerstvý |