Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s jogurtem a kukuřicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 708 kJ /
408 kcal
Bílkoviny19,79 g
– z toho živočišné bílkoviny14,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,99 g
Tuky11,39 g
– nasycené6,94 g
– nenasycené4,19 g
–– mononenasycené2,97 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,09 g
Vláknina6,83 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy54,76 g
– cukry21,87 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
3 lžíce 3 lžíce sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná 45 g
300 g 300 g dobrého hustého jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 300 ml
1 hrst 1 hrst nesolených buráků
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce vinného octu Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská
cukr podle chuti Cukr bílý
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.