Nutriční hodnoty (Okurkový salát s jogurtem a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 708 kJ / 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,99 g |
Tuky | 11,39 g |
– nasycené | 6,94 g |
– nenasycené | 4,19 g |
–– mononenasycené | 2,97 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 6,83 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 54,76 g |
– cukry | 21,87 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 lžíce 3 lžíce sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 45 g |
300 g 300 g dobrého hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
1 hrst 1 hrst nesolených buráků | ||
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce vinného octu | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
bílý pepř | Pepř bílý |