Nutriční hodnoty (Okurkový salát s jogurtem a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 708 kJ / 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,99 g |
| Tuky | 11,39 g |
| – nasycené | 6,94 g |
| – nenasycené | 4,19 g |
| –– mononenasycené | 2,97 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 6,83 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 327 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 54,76 g |
| – cukry | 21,87 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 45 g |
| 300 g 300 g dobrého hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
| 1 hrst 1 hrst nesolených buráků | ||
| 1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vinného octu | Ocet lihový | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| bílý pepř | Pepř bílý |