Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené kedlubny s celerem a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 359 kJ /
325 kcal
Bílkoviny12,66 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,86 g
Tuky11,76 g
– nasycené7,22 g
– nenasycené3,76 g
–– mononenasycené3,08 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,12 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy36,40 g
– cukry19,20 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
celer (poměr ke kedlubnám 1:2) Celer bulva čerstvá
cca 10 cm 10 cm pórku (bílá část) Pórek čerstvý
lžíce lžíce másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
cca hrnek hrnek vývaru Vývar hovězí
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.