Nutriční hodnoty (Fazolky na florentský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 321 kJ / 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,08 g |
| Tuky | 3,52 g |
| – nasycené | 0,72 g |
| – nenasycené | 2,65 g |
| –– mononenasycené | 1,29 g |
| –– polynenasycené | 1,37 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 37,78 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 37,60 g |
| – cukry | 31,79 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g fazolek | Fazolky čerstvé | 600 g |
| 2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička mletého fenyklu | Fenykl hlíza | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |