Nutriční hodnoty (Fazolky na florentský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 321 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,08 g |
Tuky | 3,52 g |
– nasycené | 0,72 g |
– nenasycené | 2,65 g |
–– mononenasycené | 1,29 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 37,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 37,60 g |
– cukry | 31,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g fazolek | Fazolky čerstvé | 600 g |
2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička mletého fenyklu | Fenykl hlíza | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |