Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky na florentský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 321 kJ /
316 kcal
Bílkoviny16,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,08 g
Tuky3,52 g
– nasycené0,72 g
– nenasycené2,65 g
–– mononenasycené1,29 g
–– polynenasycené1,37 g
––– omega 30,00 g
Vláknina37,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy37,60 g
– cukry31,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g fazolek Fazolky čerstvé 600 g
2-3 2-3 rajčata Rajče červené čerstvé 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička mletého fenyklu Fenykl hlíza 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.