Nutriční hodnoty (Hustopečský kotouč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 553 kJ / 2 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 264,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 261,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
| Tuky | 124,66 g |
| – nasycené | 56,29 g |
| – nenasycené | 60,29 g |
| –– mononenasycené | 40,21 g |
| –– polynenasycené | 20,08 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 2,83 g |
| Sůl | 6,65 g |
| Sacharidy | 24,38 g |
| – cukry | 6,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g libovějšího bůčku (bez kostí a kůže) | Kost hovězí | 750 g |
| 250 g 250 g domácí klobásy | Klobása | 250 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku (raději více) | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 50 g 50 g tuku | Margarín | 50 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 2,5 dl 2,5 dl vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| 25 g 25 g hladké mouky. |