Nutriční hodnoty (Dýňový kompot s bílým vínem (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 20 200 kJ / 4 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 150,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 903,00 g |
| – cukry | 655,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg dužiny z dýně Goliáš | Dýně čerstvá | 5000 g |
| 20 g 20 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 1 l 1 l přírodního bílého vína | Víno bílé suché | 1000 ml |
| 7 dl 7 dl medu | Med nepasterovaný | 700 g |
| 3-4 cm 3-4 cm kořene zázvoru | Zázvor sušený | |
| PL PL sušené citronové kůry | ||
| 2 2 fruktozové vanilkové cukry | Cukr vanilkový |