Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedinský guláš (v remosce))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 609 kJ /
1 341 kcal
Bílkoviny111,20 g
– z toho živočišné bílkoviny97,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,73 g
Tuky65,13 g
– nasycené21,26 g
– nenasycené40,35 g
–– mononenasycené29,49 g
–– polynenasycené10,86 g
––– omega 33,08 g
Vláknina37,16 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy65,63 g
– cukry42,20 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 400 g
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
400 ml 400 ml vývaru (i z kostky) Vývar hovězí 400 ml
500 g 500 g sladkokyselého zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
200 ml 200 ml smetany na vaření 10% (bez laktózy) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.