Nutriční hodnoty (Segedinský guláš (v remosce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 609 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,73 g |
Tuky | 65,13 g |
– nasycené | 21,26 g |
– nenasycené | 40,35 g |
–– mononenasycené | 29,49 g |
–– polynenasycené | 10,86 g |
––– omega 3 | 3,08 g |
Vláknina | 37,16 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 65,63 g |
– cukry | 42,20 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 400 g |
400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
400 ml 400 ml vývaru (i z kostky) | Vývar hovězí | 400 ml |
500 g 500 g sladkokyselého zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
200 ml 200 ml smetany na vaření 10% (bez laktózy) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
sůl, pepř | Pepř černý |