Nutriční hodnoty (Zeleninová pasta k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 347 kJ / 4 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,92 g |
| Tuky | 308,67 g |
| – nasycené | 21,82 g |
| – nenasycené | 272,42 g |
| –– mononenasycené | 191,21 g |
| –– polynenasycené | 81,21 g |
| ––– omega 3 | 24,60 g |
| Vláknina | 64,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,22 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 339,20 g |
| – cukry | 296,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg očištěných paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| palička palička česneku | Česnek čerstvý | |
| 10-15 10-15 feferonek | Chilli paprička čerstvá | |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 300 ml 300 ml oleje | Olej řepkový | 300 ml |
| 200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |