Nutriční hodnoty (Romadúrová pomazánka s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 055 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,77 g |
Tuky | 66,79 g |
– nasycené | 41,29 g |
– nenasycené | 19,21 g |
–– mononenasycené | 17,25 g |
–– polynenasycené | 1,96 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 7,54 g |
Cholesterol | 139 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,18 g |
Sacharidy | 23,31 g |
– cukry | 20,43 g |
––– laktóza | 6,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g romadúru | Romadur 40 % t. v s. | 100 g |
100 g 100 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
100 g 100 g měkkého taveného sýru bez příchutě | Sýr tavený | 100 g |
pepř | Pepř černý | |
1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 většího jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
červená paprika (syrová i nakládaná) | Paprika červená čerstvá | |
vařené vajíčko | Vejce slepičí | |
měsíčky cibule | Cibule čerstvá |