Nutriční hodnoty (Harissa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 815 kJ / 2 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,34 g |
| Tuky | 105,20 g |
| – nasycené | 7,20 g |
| – nenasycené | 89,40 g |
| –– mononenasycené | 63,20 g |
| –– polynenasycené | 26,20 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 50,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,06 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 345,71 g |
| – cukry | 124,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg feferonek (masitých, nejlépe červených) | Chilli paprička čerstvá | 2000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 120 g 120 g medu | Med nepasterovaný | 120 g |
| 1 1 Deko | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |