Nutriční hodnoty (Hořčice 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 473 kJ / 1 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,30 g |
| Tuky | 108,40 g |
| – nasycené | 9,13 g |
| – nenasycené | 94,37 g |
| –– mononenasycené | 65,68 g |
| –– polynenasycené | 28,69 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 33,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20,09 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 111,10 g |
| – cukry | 72,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 1/4 kg 1/4 kg cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 1 dcl 1 dcl octa | Ocet lihový | 100 ml |
| 1 dcl 1 dcl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku deka | Sůl mořská | 50 g |
| 6 lžiček 6 lžiček pálivé papriky | Paprika pálivá | 36 g |