Nutriční hodnoty (Vejce z Itálie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 257 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
| Tuky | 51,62 g |
| – nasycené | 7,89 g |
| – nenasycené | 35,63 g |
| –– mononenasycené | 14,85 g |
| –– polynenasycené | 20,78 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 667 mg |
| Sodík | 2,70 g |
| Sůl | 6,17 g |
| Sacharidy | 39,09 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 g 250 g krabí tyčinky | Krabí tyčinky | 250 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce dobré majonézy | Majonéza | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti (nemusí být) | Pepř černý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| vlašské ořechy na ozdobu | Vlašské ořechy |