Nutriční hodnoty (Plněný vepřový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,60 g |
Tuky | 154,91 g |
– nasycené | 50,35 g |
– nenasycené | 76,20 g |
–– mononenasycené | 62,55 g |
–– polynenasycené | 13,65 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 75,74 g |
– cukry | 10,44 g |
––– laktóza | 5,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g bůčku | Vepřový bok | 400 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
20 g 20 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 20 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |