Nutriční hodnoty (Rybí filety na cibuli a kapii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 022 kJ / 1 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 183,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 89,90 g |
| – nasycené | 42,23 g |
| – nenasycené | 45,47 g |
| –– mononenasycené | 37,23 g |
| –– polynenasycené | 8,23 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 670 mg |
| Sodík | 2,68 g |
| Sůl | 6,60 g |
| Sacharidy | 26,00 g |
| – cukry | 16,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rybích filetů (sumeček africký nebo jiná ryba) | Treska filet | 1000 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 100 g 100 g sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 100 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |