Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky v česnekové omáčce s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 774 kJ / 1 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 197,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 85,54 g |
– nasycené | 35,02 g |
– nenasycené | 46,70 g |
–– mononenasycené | 35,00 g |
–– polynenasycené | 11,71 g |
––– omega 3 | 4,27 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 541 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 13,98 g |
– cukry | 8,35 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
4-5 4-5 sušených naložených rajčat | Rajčata červená sušená v oleji | |
100 g 100 g 31% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
0,75-1 hrnek 0,75-1 hrnek drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 219.9999988079071 ml |
120 g 120 g sýru Blaťácké zlato | Gouda 45% t. v s. | 120 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
hrst hrst nasekaného medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |