Nutriční hodnoty (Kuře na Podravce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 633 kJ / 1 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 149,20 g |
| – nasycené | 38,60 g |
| – nenasycené | 105,80 g |
| –– mononenasycené | 78,60 g |
| –– polynenasycené | 27,20 g |
| ––– omega 3 | 8,38 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,48 g |
| – cukry | 0,48 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře asi 1400 g | Kuře | |
| Podravka /Kuchárek podle potřeby. | Kořenící směs sypká | |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |