Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený květák s pomerančovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie913 kJ /
218 kcal
Bílkoviny4,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,15 g
Tuky0,52 g
– nasycené0,21 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,66 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,30 g
Sacharidy48,65 g
– cukry29,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malý květák Květák čerstvý
125 ml 125 ml šťávy z 1 pomeranče Pomeranč čerstvý
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 lžíce 2 lžíce sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžíce 2 lžíce Ponzu citronové omáčky
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce rýžového octa dle chuti Ocet rýžový 22.5 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kůra z poloviny pomeranče Pomeranč čerstvý
1 lžička 1 lžička nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička Solamylu nebo kukuřičného škrobu Bramborový škrob 5 g
sezamové semínko na posyp Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.