Nutriční hodnoty (Plněný patizon)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 170,23 g |
– nasycené | 76,15 g |
– nenasycené | 86,81 g |
–– mononenasycené | 71,13 g |
–– polynenasycené | 15,68 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 587 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,31 g |
Sacharidy | 12,22 g |
– cukry | 9,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mladý patizón | Patizon čerstvý | |
350 g 350 g chudého mletého mäsa ( používam hydinové ) | Vepřový ořez | 350 g |
100 g 100 g údenej slaniny | Špek | 100 g |
150 g 150 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 vajce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
vňať mladej cibuľky (niekoľko cibuľových pierok) | Cibulka jarní čerstvá | |
petržlenová vňať | Petržel nať čerstvá | |
soľ | Sůl mořská | |
mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
0,5 l 0,5 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |