Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněný patizon)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 376 kJ /
2 002 kcal
Bílkoviny105,26 g
– z toho živočišné bílkoviny105,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky170,23 g
– nasycené76,15 g
– nenasycené86,81 g
–– mononenasycené71,13 g
–– polynenasycené15,68 g
––– omega 30,61 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 587 mg
Sodík 3,38 g
Sůl8,31 g
Sacharidy12,22 g
– cukry9,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mladý patizón Patizon čerstvý
350 g 350 g chudého mletého mäsa ( používam hydinové ) Vepřový ořez 350 g
100 g 100 g údenej slaniny Špek 100 g
150 g 150 g tvrdého syra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 1 vajce Vejce slepičí 70 g
1 1 cibuľa Cibule čerstvá
vňať mladej cibuľky (niekoľko cibuľových pierok) Cibulka jarní čerstvá
petržlenová vňať Petržel nať čerstvá
soľ Sůl mořská
mleté čierne korenie Pepř černý mletý
0,5 l 0,5 l vývaru Vývar hovězí 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.