Nutriční hodnoty (Plněný patizon)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 170,23 g |
| – nasycené | 76,15 g |
| – nenasycené | 86,81 g |
| –– mononenasycené | 71,13 g |
| –– polynenasycené | 15,68 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 587 mg |
| Sodík | 3,38 g |
| Sůl | 8,31 g |
| Sacharidy | 12,22 g |
| – cukry | 9,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mladý patizón | Patizon čerstvý | |
| 350 g 350 g chudého mletého mäsa ( používam hydinové ) | Vepřový ořez | 350 g |
| 100 g 100 g údenej slaniny | Špek | 100 g |
| 150 g 150 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 1 1 vajce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
| vňať mladej cibuľky (niekoľko cibuľových pierok) | Cibulka jarní čerstvá | |
| petržlenová vňať | Petržel nať čerstvá | |
| soľ | Sůl mořská | |
| mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
| 0,5 l 0,5 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |