Nutriční hodnoty (Vejce v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 368 kJ / 1 044 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
| Tuky | 48,58 g |
| – nasycené | 11,37 g |
| – nenasycené | 23,38 g |
| –– mononenasycené | 18,16 g |
| –– polynenasycené | 5,22 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 19,47 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 651 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 83,15 g |
| – cukry | 61,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |