Nutriční hodnoty (Hovězí na divokém koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 111 kJ / 1 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 105,82 g |
– nasycené | 62,02 g |
– nenasycené | 40,55 g |
–– mononenasycené | 35,03 g |
–– polynenasycené | 5,51 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 26,46 g |
– cukry | 20,33 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
30 g 30 g slaniny nebo špeku | Špek | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
hovězí vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
citron k podávání | Citrón čerstvý |