Plněné rohlíky na pohoštění

tejaja Kuchařka: tejaja

Studená kuchyně 44 názorů

Suroviny

5 větších grahamových rohlíků nebo celozrnných
1 kapie
100 g hrášku
125 g másla
sardelová pasta
sůl
mleté bílé koření
trocha mléka
Recept si zatím oblíbilo 40 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíkom odrežeme konce a vydlabeme ich.

  2. Náplň : Vydlabanú striedku pokropíme mliekom tak, aby vytvorila mäkkú hmotu. Pridáme maslo a sardelovú pastu a dobre vymiešame do jednoliatej hmoty.
    Vmiešame nadrobno narezanú kapiu a hrášok ( mrazené bez úpravy, čerstvé krátko blanšírujeme ). Ak treba, dosolíme.
    Rohlíky naplníme náplňou, zabalíme do alobalu a odložíme do chladu.

  3. Režeme až druhý deň na plátky hrubé asi 1 cm. Používame na obložené misy ako pohostenie.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 4 845 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněné rohlíky na pohoštění

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    CStáňa : Teší ma, že vám chutilo, díky. :-)

    Odpovědět

  • CStáňa CStáňa (neregistrovaný)

    Dělala jsem je , jsou výborné. I s jinou náplní jsou super.:yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Simca S.: Simonka, tú náplň zafarbí kapia. Drobno nakrájaná pustí farbivo.;-)

    Odpovědět

  • Simca S. Simca S.

    Terezko - nebo někdo, kdo jste to dělali: Jak to, že je náplň tak žluťoučká? Podle fotky jsem myslela, že jsou tam vejce, nebo alespoň žloutky....

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    magdalenka: Ďakujem Magduška.;-):-8

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    tejaja: Na fotke predsa autorka dotazu vidí, ako to vyzerá - že nič nevylieza, krásne to máš nakrájané...:yes: už som to ako prvá komentovala, ale musím obdivovať zas!

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Jarmila::-) Rohlíky nie sú čerstvo vybraté z pece, krájate ich až na druhý deň, sú zabalené v alobale v chlade, takže nič sa nemôže "žvýkat" ani vyliezať, náplň predsa v chlade stuhne. Vy ste nevideli, ako vyzerá maslo vybrané z chladničky ? A keď nebudete mať na to rezanie tupý nôž, tak vám to pôjde jedna radosť. :-D

    Odpovědět

  • Jarmila Jarmila(neregistrovaná)

    Jde rohlík dobře krájet? Mám dojem, že se musí rohlík pod nožem "žvýkat" a náplň z toho lézt na všechny strany.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Koubkova: Pravdaže môžeš, je to na tebe. Prípadne by som tam namiesto hrášku dala kukuricu, ak ju môžete.;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Koubkova: Jiřinko, klidně odpovím za Terezku, i ona se vyjádří. Dej, co můžeš. Já už tyhle plněné rohlíky dělala i na vánoce, na Silvestra, vždy s jinými náplněmi a je to hodně vděčné :yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Koubkova Koubkova

    Mohu vynechat hrášek přítel ho nesmí ,má dnu :-?Místo něj bych dala natě .

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    spagetka: Laďka ďakujem....som rada, že hosťom chutilo a páčilo sa. ;-)

    Odpovědět

  • adela adela(neregistrovaná)

  • spagetka spagetka

    Teri, na oslavě se to setkalo s ohlasem a já děkuju, žes mi obohatila nápady na pohoštění ;-):-p:yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Jarka, Laďka, som rada, že sa vám tie rožky páčia. Ďakujem. :-8

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: nápady na pohoštění pro děti velikonoční pohoštění originální pohoštění plněné rohlíky studené pohoštění plněné zapečené rohlíky nápady na pohoštění plněný rohlík plněný a zapečený rohlík ovocné pohoštění rychlé chutné pohoštění pohosteni do skolky pohoštění do školky pro děti pohoštění pro děti rychle pohosteni nápady na rychlé pohoštění pohoštění rychlé a chutné pohoštění recepty na originální pohoštění zapečený plněný rohlík