Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 589 kJ /
1 814 kcal
Bílkoviny123,02 g
– z toho živočišné bílkoviny111,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,95 g
Tuky108,87 g
– nasycené56,57 g
– nenasycené44,44 g
–– mononenasycené35,62 g
–– polynenasycené8,83 g
––– omega 30,96 g
Vláknina23,79 g
Cholesterol 511 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy78,33 g
– cukry43,47 g
––– laktóza5,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece nebo kýty, pokrájené na kostky Vepřová plec 500 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 sáček 1 sáček kysaného bílého zelí Zelí bílé kvašené
4 lžíce 4 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 40 g
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.