Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 700 kJ / 1 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
| Tuky | 169,50 g |
| – nasycené | 82,50 g |
| – nenasycené | 85,00 g |
| –– mononenasycené | 72,00 g |
| –– polynenasycené | 13,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 45,20 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
| 2 hrsti 2 hrsti sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |