Nutriční hodnoty (Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 703 kJ / 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,58 g |
| Tuky | 26,56 g |
| – nasycené | 3,34 g |
| – nenasycené | 22,77 g |
| –– mononenasycené | 18,67 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 14,77 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 22,54 g |
| – cukry | 5,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 batát | Batáty neloupané | |
| 1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |