Nutriční hodnoty (Margot buchta s kefírem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 25 218 kJ / 6 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 343,62 g |
– nasycené | 99,44 g |
– nenasycené | 223,45 g |
–– mononenasycené | 164,50 g |
–– polynenasycené | 58,95 g |
––– omega 3 | 17,66 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 4,77 g |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 636,60 g |
– cukry | 351,20 g |
––– laktóza | 40,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
15 g 15 g jedlé sody | Jedlá soda | 15 g |
500 ml 500 ml kefírového mléka | Kefír | 500 ml |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
400 g 400 g zakysané smetany (2 kelímky) | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
250 ml 250 ml smetany ke šlehaní | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2 ks 2 ks Margot tyčinky (nebo Marcius tyčinky z Lidlu) | Čokoládová tyčinka |