Přírodní vepřový řízek

anete Kuchařka:

Vepřové maso 7 názorů

57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

vepřové maso
olej
sůl
pepř
červenou papriku(koření)
nové koření
bobkový list
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a trochu posypeme červenou paprikou.

  2. Na oleji na který jsme dali 1 bobkový list a 1 nové koření osmažíme z obou stran do zlatova. Dáme do hrnce a zalijeme vodou, dusíme přibližně 3/4 hodiny do měkka.

  3. Pak maso vyndáme, mezitím si ve skleničce s vodou rozmícháme hl.mouku a šťávu zahustíme, maso dáme zpět do hrnce a můžem podávat.

Poznámka

Výborně se hodí k bramborové kaši,rýži,ale dělám ho i bez šťávy k bramboráčkům.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 89 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Přírodní vepřový řízek

  • Terka Terka(neregistrovaná)

    Super:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • cejen01 cejen01

    mnam)vynikající,moc jsem si pochutnal

    Odpovědět

  • Nikola Nikola(neregistrovaná)

    DoBrY REcEpT:-);-)

    Odpovědět

  • Jarka Jarka(neregistrovaná)

    Vynikajíc!!! A jednoduché - díky!

    Odpovědět

  • lucie lucie(neregistrovaný)

    :yes:tak fakt super,moc mé rodince chutnalo,jednoduché a vynikající:-K

    Odpovědět

  • pája pája(neregistrovaná)

    skvělý, jiný přírodní už si ani neumím představit :yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Pochoutka a pěkné fotky:-) bodíček:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo