Nutriční hodnoty (Domácí škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 94 035 kJ / 22 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 2 475,00 g |
| – nasycené | 1 200,00 g |
| – nenasycené | 1 250,00 g |
| –– mononenasycené | 1 000,00 g |
| –– polynenasycené | 250,00 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,25 g |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg hřbetního sádla | Sádlo vepřové | 2500 g |
| 1 sklenice 1 sklenice vody | Voda | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| granulovaný česnek | Česnek sušený | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená |